Logo demaasenwaler.nl
Foto: cv De Roefelbus

Nieuwe prins CV De Roefelbus: prins Silo d'n Innigste

BOVEN-LEEUWEN - Prins Silo d'n Innigste is afgelopen zaterdag 11 januari gepresenteerd als nieuwe prins van CV De Roefelbus. In het dagelijks leven heet hij Marcel Verbruggen, ook wel bekend als 'Silo', vernoemd naar de hoge voersilo op de boerderij in Afferden waar hij is opgegroeid. Tegenwoordig woont hij in Boven-Leeuwen

Marcel woont samen met Heidy, en samen hebben ze drie kinderen, Mirthe, Tess en Luuk. In het dagelijks leven is hij werkzaam als installatiemonteur bij De Leeuw in Beneden-Leeuwen. Al elf jaar is hij lid van de Raad van Elf. Hij zit in een aantal commissies en draagt zijn steentje bij tijdens verschillende activiteiten in het dorp.

Zijn grote hobby is toneelspelen bij toneelvereniging VIOS uit Boven-Leeuwen. Ook staat hij graag op de planken bij de musicalproducties van de Bewaorsmiense en Plaet Gespeuld.

Carnaval
Al in zijn jeugd deed Marcel met verschillende wagens en loopgroepen mee in optochten. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren verscheidene sketches opgevoerd tijdens de pronkzittingen. Hij is dan ook zeer vereerd om prins carnaval te zijn. Samen met zijn adjudant Marco en hofdames Heidy en Sabiene gaat hij er een grandioos carnaval van maken.

Meer berichten