Wedstrijden NAS

MILL - Woensdag speelden de recreanten van NAS in Mill tegen Quick up. Al gauw keek NAS tegen een achterstand aan. Toch wist Nas het gelijk te maken. De eindstand was 4-4.

Vandaag moesten de meiden van Nas, uit tegen Odio. De meiden waren aan elkaar gewaagd. De eerste helft kreeg Odio een strafworp en die scoorde ze. De ruststand was dan ook 1 - 0.
De tweede helft had NAS het moeilijk. Ook toen scoorde Odio nog 2 doelpunt, maar door een mooi doelpunt van Fiene was de eindstand 3 - 1 geworden.

De eerste wedstrijd na de vakantie.

TOG E2-Nas E1. De meiden verdedigde goed en liepen goed vrij. En kregen verschillende kansen die er niet in wilde. TOG schiet 1 keer en die ging er wel in. Daarna scoorde Nienke 2x en Madelynn 1x. Uitslag 1-3. Gewonnen goed gewerkt meiden.