Afbeelding
Foto: Ton Janssen

Ben de Wildt kampioen Wies van Geijn toernooi 2020

Algemeen

EWIJK - Afgelopen weekend werd in MFA" het Hart" te Ewijk voor de 23e keer gestreden om de felbegeerde 'Piet Tromp bokaal'.

Alle biljarters van biljartvereniging HWH verschenen aan de biljarttafel om met elkaar de strijd aan te gaan om de grootste prijs denkbaar onder de HWH biljarters.

Na twee dagen van krachtmetingen in het libre biljartspel op twee biljarttafels bleven de twee sterkste spelers over die zich op mochten maken voor de grote finale.

Peter Steens die zijn finaleplek bereikte door in bloedvorm verkerend zijn laatste twee partijen respectievelijk in 9 en 14 beurten uit te maken trad aan tegen Ben de Wildt, de routinier en altijd goed voor een spannende finale. En dat werd het. Na twee dagen van concentratie en wedstrijdfocus werd de druk nog hoger want de finale werd gevolgd door veel belangstellenden, familie en vrienden. Beide spelers gaven elkaar geen duimbreed toe en speelden een finale zoals die hoort te zijn. Gelijk opgaand in de scores was het uiteindelijk Ben die met slechts één punt verschil de wedstrijd winnend wist af te sluiten om daarna het hoogste podium beklimmen en uit handen van de voorzitter de "Piet Tromp bokaal" te ontvangen.

Biljartvereniging HWH kijkt terug op een zeer geslaagd en vooral gezellig "Wies van Geijn toernooi".

Heeft u belangstelling voor de mooie biljartsport en wilt u meer weten? Bezoek de website: www.biljartvereniginghwh.nl.