Sterre van Ast.
Sterre van Ast. Foto: Annemien van Ooijen

Sterre van Ast en Roxan Engelberts kringkampioen

Sport

BEUNINGEN - Zondag 15 december werd bij Hippisch Centrum La Grande in Beuningen de derde selectiewedsrijd verreden voor de kringkampioenschappen pony's dressuur.

Dit was voor P.C. en L.R. de Vierheemskinderen een succesvolle dag. Sterre van Ast met haar pony Dusty werd in de klasse DE-B kringkampioen. Roxan Engelberts met haar pony Eye Catcher werd kringkampioen in de klasse E-M2. Beide dames mogen door naar de Gelderse kampioenschappen.

Sara Holleman met haar pony Reekamp's Emperor is in de klasse D-M2 reservekampioen en mag ook naar de Gelderse kampioenschappen evenals Gwen van Uytert, die met haar pony Bolderman's Lightning in de klasse C-Z1 reservekampioen werd.

Marissa Pieterse met haar pony Newly Henry waren ook goed op weg en zij hadden twee mooie proeven. Zij mogen helaas niet door, maar staan nu als eerste reserve voor de Gelderse. Chayenne Engelberts reed met haar knappe Rephartox Ceredig een mooie wedstrijd en werd 4e. Ook zij mag niet zonder meer door, maar staat als eerste reserve voor het kampioenschap op de lijst.

Roxan Engelberts.