Afbeelding

Wedstrijden Nas

Algemeen

BEUNINGEN - Zaterdag moest de E2 van Nas, korfballen tegen Fortuna. Ze wisten al snel voor te komen, door een doelpunt van Femme. Daarna ging Nas goed door en scoorde Fiene er nog 3 voor de rust.
De tweede helft ging het score wat lastiger, maar ze wisten er nog wel 2 in te krijgen. Die waren gescoord door Femme. 6-0 gewonnen.

De pupillen E1 speelden in Weurt tegen Prinses Irene. Nas begon sterk en komt op een 3-0 voorsprong. Verdedigend werd Nas slordiger en zo komt het gelijk. Toch houdt NAS lang een voorsprong maar in het laatste kwart komt Pr Irene voorbij en verliest NAS met 6-8. Doelpunten van Aniek 3, Madelynn en Ilse.

Afgelopen woensdag speelde Nas MW 1 tegen Spes in Weurt.
De wedstrijd ging de eerste helft zeer gelijk op. Beide teams waren fel en fanatiek. Het tempo lag hoog. In de tweede helft kon NAS toch doorpakken en is Spes niet meer tot scoren gekomen. Eindstand: 11-5
Doelpunten: Ruth 3, Lotte 2, Lisanne 2, Emma 2, Laura 1, Michelle 1