Afbeelding

NAS wedstrijdverslag

Sport

WEURT - Woensdag speelden de recreanten van Nas in Weurt tegen Klimop. Het was een leuke sportieve wedstrijden met kansen voor beide teams. Nas bouwde een voorsprong op van 2 doelpunten maar Klimop wist telkens de aansluiter te maken. Toch bleef Nas de voorspong goed verdedigen en werd er gewonnen met 4-5.

De eerste thuis wedstrijd van de pupillen E1 tegen Altior, waar vorige week nog met grote cijfers van werd verloren. De meiden waren fel en reageerden snel en zo kon NAS de score openen. NAS had een ruime voorsprong van 3 doelpunten, Altior liet dan niet op zich zitten en knokte zich terug in de wedstrijd. Er waren voor beide teams strafworpen maar NAS scoorde ze alle twee ( antiek) en Altior miste er 3. NAS kon de voorspong vast houden, al werd het de laatste minuut wel spannend. Gewonnen met 8-7 met doolpunten van Aniek 5, Nienke, Jolijn en Ilse.

Deze week moest de E2 van Nas, thuis in Weurt, tegen Svo1.
De eerste helft ging lang gelijk op, maar door een mooi doelpunt van Femm werd het voor de rust toch nog 1 - 0.
De tweede helft vielen er meer doelpunten. Gescoorde door Nas, maar ook door SVO.
Het was een leuke wedstrijd om te zien. De eindstand is 4 - 3 voor Nas geworden. De andere 3 doelpunten zijn gemaakt door Femme (1) en Eline (2).

Zaterdag speelde de B2 uit tegen Fortuna B1. Ondanks de opdracht om scherp te starten kwam NAS toch snel op achterstand. Korte tijd daarna viel ook de 2-0. Ondanks het daarna sterk verdedigen moesten we toch de 3-0 incasseren. Dit was ook meteen de ruststand. Er waren een paar kansjes voor NAS om terug te komen in de wedstrijd, maar helaas de bal wilde er niet in. Na rust bleven we sterk verdedigen en kwamen er weer enkele kansen voor NAS. Het lukte echter niet om te scoren maar ook Fortuna wist in de tweede helft niet meer te scoren. Zo bleeft het dus 3-0 voor Fortuna