Logo demaasenwaler.nl

De Drutense Platenbeurs

Op zaterdag 28 december organiseert Cultureel Centrum D'n Bogerd, in samenwerking met Robbie's Records, de vierde editie van de Drutense Platenbeurs. De sfeervolle theaterzaal zal worden gevuld met meer dan 70 meter aan lp's, cd's, singles en andere muziek-items.

In de laatste week van het jaar is Druten voor eventjes het muzikale centrum van Nederland. Het hele weekend staat in het teken van het 'Top 2000 Café Maas & Waal', met op vrijdagavond een feestavond, op zaterdagavond de popquiz en op zaterdagmiddag van 11 tot 17 uur de inmiddels welbekende platen- en cd-beurs!

De gezelligste platenboeren van het land reizen af naar Druten, de bussen volgeladen met de leukste lp's, de zeldzaamste singles en de goedkoopste cd's. Het aanbod zal variëren van luchtige disco tot obscure hardrock, van sixties tot zeroes en heel erg veel daar tussenin. Er zullen platen worden aangeboden vanaf 1 euro, maar ook exclusieve collector's items. Natuurlijk zal er ook voor de meer traditionele muziekliefhebber genoeg te vinden zijn, bijvoorbeeld in de categorieën blues, soul en classic rock.

De bar zal zijn geopend voor koffie en thee, maar ook voor een frisse pils of een speciaalbiertje. In de sfeervolle foyer kan de trek worden gestild met heerlijke gerechtjes van de lunchkaart.

Wat: De Drutense Platenbeurs

Wanneer: zaterdag 28 december, van 11.00 tot 17.00 uur

Waar: Cultureel Centrum D'n Bogerd, van Heemstraweg 53, 6651KH Druten

Zowel het parkeren als de entree zijn gratis!

https://www.facebook.com/events/2223019817747140/

Lees ook

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Mondkapje verplichten?Reageren!