Logo demaasenwaler.nl
Richard Bull in één van de vele sfeerkamers.
Richard Bull in één van de vele sfeerkamers. (Foto: Eigen foto)

Inspiratie staat centraal bij kerstshow Tuincentrum Bull

DRUTEN - Wie de kerstshow van Tuincentrum Bull bezoekt komt dit jaar ogen en oren tekort. De sfeervolle winkel aan de Beuningse Van Heemstraweg ademt namelijk een en al kerst. Inspiratie staat daarbij centraal dit jaar. Niet alleen worden kleuren en thema's op smaakvolle wijze gepresenteerd, ook worden er doe-het-zelf tips aan de hand gedaan.

Hoewel een groot aantal vierkante meters is gevuld met de meest uiteenlopende kerstproducten, kent de kerstshow van Tuincentrum Bull een bijzonder huiselijk karakter. Een meanderende routing voert klanten langs allerlei themagedeelten, waarin kleuren en stijlen met zorg zijn gesegmenteerd. Uniek zijn ook de verschillende sfeerkamers. 'Daarin laten we verschillende decoraties zien in woonkamersetting', legt eigenaar Richard Bull uit. 'Door producten in huiselijke sfeer te presenteren, compleet met eetkamertafels en andere meubels, wordt het heel makkelijk om producten in gedachten in je eigen woonkamer te plaatsen.'

Doe-het-zelf-tips

Naast kant-en-klare stukken en decoraties worden allerhande voorbeelden gegeven van hoe men in een handomdraai met allerhande dagelijkse producten zelf de kerstsfeer in huis haalt. 'Deze doe-het-zelf-tips zijn met zorg door onze medewerkers samengesteld.'

Belevenis voor kinderen

De vele fonkelende lichtjes en aanstekelijke deuntjes maken het bezoek aan de kerstshow voor kinderen bovendien een ware belevenis. Maar dat is nog niet alles. De jongste bezoekers mogen bij Tuincentrum Bull namelijk plaatsnemen voor een gratis ritje in een heuse kindertrein, die door het tuincentrum rijdt. 

Op 7, 8, 14 en 15 december is Kerstelf Joris aanwezig. Hij vermaakt de kleinsten met een minidisco in kerststijl en maakt mooie ballonfiguren.

Meer berichten