Logo demaasenwaler.nl
Muzikanten in kerststijl tijdens de vorige editie.
Muzikanten in kerststijl tijdens de vorige editie. (Foto: Jos Courbois)

Succesvolle Dreumelse Kerstfair krijgt vervolg

DREUMEL - Wegens overweldigend succes krijgt de Dreumelse Kerstfair, die vorig jaar voor het eerst gehouden werd, op zondag 8 december een vervolg. De markt, die zowel binnen als buiten plaatsvindt, telt bijna 100 kramen en biedt volop vermaak voor jong en oud. Organisator Joost Kooijmans blikt alvast vooruit.

'Een grote diversiteit is de sleutel tot een succesvolle markt', aldus Kooijmans, die naast de Kerstfair ook verantwoordelijk is voor de Dreumelse Zomerbraderie en de Voorjaarsfair. Dit alles in samenwerking met Café d'n Hoender. 'Zo zijn er dit jaar streekproducten, kleding en sieraden, maar ook woonaccessoires, bloemen, planten en natuurlijk kerstproducten', vervolgt de doorgewinterde marktorganisator enthousiast. Kooijmans, die een boerderijwinkel in het dorp runt, biedt in zijn kraam weer een selectie unieke streekproducten. 'Zoals pruimensaus van Dreumelse bodem, heerlijk voor over het ijs in de wintermaanden', zo verzekert hij.

Gratis kerstworkshops

Als de vele indrukken hongerig hebben gemaakt, kunnen bezoekers genieten van allerhande lekkernijen. De jongste bezoekers kunnen genieten van een ritje in de draaimolen of een kennismaking met de kerstman. Daarnaast worden er ballondecoraties voor hen gemaakt en kunnen zij deelnemen aan gratis kerstworkshops. Voor hondenliefhebbers is een hondenfotograaf aanwezig en live muziek is er van de Lala Ladies en zangkoor In Petto. Wanneer tegen het einde van de middag de schemer intreedt, worden bezoekers getrakteerd op een sprookjesachtig decor van kerstlampjes.
De Dreumelse Kerstfair vindt plaats op zondag 8 december van 10.30 tot 17.30 uur in en rondom Café d'n Hoender, Nieuwstraat 10 in Dreumel. De entree is gratis.

Meer berichten