Logo demaasenwaler.nl
Foto: Niels Eggenhuizen

Beuningse Boys herpakt zich met knap gelijkspel

NIJMEGEN - Nadat vorige week nog ongelukkig werd verloren van buurman Ewijk, stond zondag voor Beuningse Boys een uitwedstrijd op het programma tegen koploper RKSV Brakkenstein.

Om 14.30 uur floot scheidsrechter Baardman voor de aftrap van en ontstaat er een leuke wedstrijd. Beide teams willen voetballen en proberen met verzorgd aanvallend spel het vijandelijke doel te bestormen. Het is Beuningse Boys dat voor de rust de beste kansen krijgt op een voorsprong maar Glenn Muller schiet oog in oog met de keeper tegen de doelman aan en Twan Arnts schiet ietwat gehaast over het doel van Brakkenstein. Aan de andere kant komt Brakkenstein niet verder dan wat afstandsschoten die over of naast het doel van keeper Tim van Lierop gaan.

In de tweede helft zien we hetzelfde spelbeeld en zijn beide teams aan elkaar gewaagd. Weer zijn het De Boys uit Beuningen die dichtbij een voorsprong komen als opnieuw Glenn Muller alleen op de keeper af gaat. Maar weer komt de keeper van Brakkenstein als winnaar uit de bus en gaat ook deze kans mis. Brakkenstein probeert via de snelle buitenspelers het Beuningse strafschopgebied te bereiken maar de verdediging staat als een huis en er wordt weinig weggegeven. De gevaarlijkste kansen blijven voor Beuningse Boys maar Luuk Könning, Troy Wagenaar en Glenn Muller weten niet te scoren.

Zo eindigt deze wedstrijd met de beroemde brilstand. Al had er zeker voor Beuningse Boys meer in gezeten dan een gelijkspel. Zondag speelt Beuningse Boys weer thuis op De Ooijgraaf. Dan wordt er om 14.00 uur afgetrapt tegen Hapse Boys.

Door Niels Eggenhuizen

Lees ook

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!