Logo demaasenwaler.nl
Foto: Harmonie Koningin Wilhelmina Wamel

Harmonie Koningin Wilhelmina bezorgt muzikale kerstgroeten

MAAS EN WAAL - Na het grote succes van afgelopen jaren, zal Harmonie Koningin Wilhelmina ook dit jaar weer originele kerstgroeten bezorgen in Wamel, Dreumel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Druten en Tiel. De kerstgroeten worden gebracht op zaterdag 21 en zondag 22 december tussen 18.30 uur en 21.00 uur. Opgeven kan via www.harmonie-wamel.nl

Inmiddels bezorgen we sinds twee jaar muzikale kerstgroeten. Mensen zijn verrast, blij, ontroerd als wij met een ensemble namens de gever voor de deur staan. Een prachtige manier om mensen een mooie kerst te wensen.

Mensen die hun geliefde, familie, (nieuwe) buren, trouwe oppas, vrienden, enzovoort op een originele manier een fijne kerst willen wensen, kunnen voor € 10,- een beroep doen op een ensemble van het orkest. Zij spelen enkele kerstnummers voor de deur en overhandigen een kerstkaart met een persoonlijke boodschap. Datum en tijdstip spreken we af na het aanmelden zodat de ontvanger(s) thuis zijn. Opgeven kan tot en met 15 december. Termijn sluit eerder als we volgeboekt zijn.

Voor meer informatie: www.harmonie-wamel.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!