Logo demaasenwaler.nl
Wethouder Bert van Swam verrichte de openingshandeling met Lidy Vos.
Wethouder Bert van Swam verrichte de openingshandeling met Lidy Vos. (Foto: Bibliotheek Rivierenland)

Informatiepunt Digitale Overheid geopend in Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - Het Informatiepunt Digitale Overheid is gisteren officieel geopend in de Bibliotheek in Beneden-Leeuwen. Het was een feestelijk moment met taart en confetti. Het Informatiepunt Digitale Overheid werd officieel geopend door wethouder Bert van Swam en Lidy Vos, directeur van Bibliotheek Rivierenland. Na de opening konden geïnteresseerden een gratis workshop DigiD volgen.

Heb je vragen over de digitale overheid? Bijvoorbeeld over zaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig.

Kom eens langs in de Bibliotheek in Beneden-Leeuwen. We helpen je graag met het vinden van informatie op internet en verwijzen je door naar de juiste instanties. Je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn en geen afspraak te maken. Bovendien is de hulp gratis. Het Informatiepunt Digitale Overheid is een activiteit van het Digi-Taalhuis West Maas en Waal.

Openingstijden
Iedere woensdag van 12:00 tot 14:00 uur kun je terecht voor al je vragen bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek in Beneden-Leeuwen (De Rosmolen). Met uitzondering van feestdagen en vakanties.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!