Logo demaasenwaler.nl
Foto: Ruben Schiks

Martijn Bartels en Leones eind van het seizoen uit elkaar

BENEDEN-LEEUWEN - Hoofdtrainer Martijn Bartels heeft bij de technische commissie van Leones aan gegeven dat hij voor volgend seizoen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Martijn is nu 2,5 jaar bij Leones, in zijn eerste seizoen werd direct het kampioenschap binnen gehaald in de 2e klasse, vorig seizoen werd in het eerste jaar een periodekampioenschap behaald waarna na 2 ronden Jos/Watergraafsmeer een maatje te groot was, dit seizoen is Leones 1 sterk begonnen met 3 overwinningen maar helaas konden ze dit niet vast houden en staan ze nu met 14 punten uit 9 wedstrijden mooi in de middenmoot en is er nog van alles mogelijk.

Martijn heeft altijd aangegeven ambitieus te zijn omtrent zijn trainerschap, en aangezien hij na 5,5 seizoen, bij Union en Leones, 3 kampioenschappen en 2 periodekampioenschappen al op zijn palmares heeft staan, heeft hij daar alle reden toe. Hij is dit seizoen dan ook begonnen aan de opleiding tot hoofdtrainer UEFA A, hiervoor loopt hij momenteel 3 maal per week stage als assistent van Jan de Jonge, hoofdtrainer van de tweede divisionist de Treffers uit Groesbeek, met Uefa A mag je clubs trainen tot en met de tweede divisie.

Leones betreurt Martijns beslissing, maar heeft er alle begrip en respect voor zijn ambities en wensen hem hierbij ontzettend veel succes, de Tc rest dan ook een pittige uitdaging voor hem een passende opvolger te zoeken.

Door Brent van Erp

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!