Logo demaasenwaler.nl
Foto: De Tuinen van Appeltern

Pure prikkels in Appeltern

APPELTERN - Vorig jaar waren De Tuinen van Appeltern voor het eerst ook tijdens de winter open. Al langer wilde Appeltern laten zien dat de tuin in de winter nog van alles te bieden heeft. In zijn algemeenheid en van veel media krijgt de tuin nog vooral de aandacht in het voorjaar en de zomer, maar de wintertuin is qua beleving minstens zo mooi.. als je er maar oog voor hebt. Met PUUR APPELTERN wil het inspiratiepark daarbij gaan helpen. En ook dit jaar is er dus weer een winteropenstelling.

Naast het nieuwe Buitensculpturenfestival en de PUUR Tentoonstelling gaat de directeur van Appeltern, Ben van Ooijen, op twee avonden zijn bezoekers extra warm onthalen. Ben schrijft al langer columns , gedichten en Tuinwijsheden. Ook geeft hij regelmatig voordrachten zowel binnen als buiten het park tot in China toe. Tijd voor een volgende stap... een persoonlijk onthaal.

Tijdens Ben's Warm Onthaal op 14 en 21 december vertelt hij over zijn passies, de zaken die hem raken en ook over de manier waarop hij zelf graag prikkelt. Hij laat je van alles zien en horen en trakteert daarbij op een hapje en een drankje. De nieuw door Ben uitgebrachte boekjes; 'Er wordt zoveel niet gezegd' en 'Zaaien of Zeuren... een wereld van verschil' komen zeker ook ter sprake.

De 'voorstelling' duurt ruim een uur zodat iedereen daarna nog genoeg tijd heeft om de lichtjesroute te beleven.

Het hele programma van Puur is te vinden op www.appeltern.nl/puur

Als je bij het 'Onthaal van Ben wilt zijn, dien je te reserveren via https://appeltern.nl/nl/kalender/voorstelling_een_warm_onthaal_in_appeltern

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!