Eerste zaalwedstrijden sv NAS

BEUNINGEN - NAS midweek speelde afgelopen woensdag de eerste wedstrijd van de binnencompetitie. NAS kwam al snel op 1-0 voorsprong maar had verder moeite met scoren. NAS ging met 3-2 de rust in. Ook na rust had NAS veel kansen maar scoren bleef moeilijk. Toch won NAS met 6-4.

E1
De pupillen E1 speelden in Erp tegen de Korfrakkers, een tegenstander waar nog nooit tegen gespeeld is. Nas begon goed en speelde goed over en liepen goed vrij. Aniek scoorde als 1e. Daarna scoorde de korfrakkers 1-1. Voor Nas scoorde Ilse de 2e.daarna scoorde korfrakkers nog 5x. Nas had nog verschillende kansen maar die wilde er helaas niet in. Uitslag 6-2. Heel goed gewerkt meiden op naar volgende week.

E2
Zaterdag speelden de pupillen E2, hun eerste wedstrijd uit tegen Spes. Nas ging goed van start. Maar helaas scoorde Spes het eerste doelpunt. Het lukte NAS maar niet om ook een doelpunt te score.n We gingen de rust in met een tussenstand van 2- 0.
De tweede helft deed NAS erg haar best, maar helaas het wilde niet lukken. En de eindstand is 4 - 0 geworden.

B2
Zaterdag speelde de B2 haar eerste wedstrijd in de zaal thuis tegen Diosa. Diosa start fel aan de wedstrijd en loop al snel uit naar 6-0. Het lijkt dan een extreem hoge nederlaag te gaan worden. NAS doet dan iets terug en met een mooi afstandsschot maakt Sabine er 1-6 van, er komen meer kansen voor NAS een Anouk weet met een doorloopbal voor de 2-6 te zorgen. Kort voor rust weet ook Meggie te scoren met een afstand van dichtbij. We gaan met 3-6 de rust in. Nas komt slecht uit de rust, er wordt slordig en onrustig gespeeld waardoor Diosa weer uit kan lopen naar 3-9. Susan weet er dan nog 4-9 met een kans van dichtbij van de maken en Femke tekent met een benutte strafworp voor de 5-9. Hierna wist Diosa nog tweemaal te scoren en bepaalde hiermee de eindstand op 5-11