Wederom winst voor de teams van Basketbal Vereniging Challenge

BEUNINGEN - Heren 1 speelde een spannende thuis wedstrijd tegen de Pigeons uit Duiven en deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een eindstand van 60-48 in het voordeel van de heren uit Beuningen.

Voor de Heren 2 kwamen deze week de heren van Blackstars uit Rhenen op bezoek en van tevoren wisten ze dat het een fysieke wedstrijd zou worden, en dat werd het ook. Beide teams begonnen fanatiek en langzaam kropen de heren 2 van Challenge naar een voorsprong. Na de rust leek het nog spannend te kunnen worden, maar de voorsprong werd groter. Na veel geduw en fysiek spel hebben de heren 2 van Challenge de wedstrijd gewonnen met een score van 73-49

De mannen van de U20 begonnen de thuiswedstrijd tegen Volic uit Putten moeizaam. Maar na veel 3 punters te hebben gemaakt eindigde de wedstrijd met een fantastische overwinning voor Challenge, 101-44

Maandag 11 november speelden de dames recreanten van Challenge een oefenwedstrijd tegen het samengestelde team van Cuijk, Boxmeer en Gennep. Het eerste kwart ging gelijk op. Het leek een spannende wedstrijd te worden. Na het eerste kwart bleek echter dat zij niet tegen onze man-to-man opgewassen waren. Dat in combinatie met de vele schotjes die deze avond raak gingen, won Challenge uiteindelijk met 70-44. Niet dankzij onze nieuwe aanval 4. Daar kunnen we nog wel aan werken. Wij zijn uitgenodigd binnenkort een revanche in Boxmeer te komen spelen.

Voor volgende week staan er geen wedstrijden op het programma.
Op zaterdag 7 december spelen de heren teams van Challenge om 21 uur tegen elkaar in Beuningen.
De mannen van de U20 hebben dan om 16:30 uur een uitwedstrijd tegen VBV in Veenendaal gepland staan.