Afbeelding
Foto: Hot Fuzz

Een warme herfstdag met Hot Fuzz in Café de Bever

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Zondag 24 november zou wel eens in de boeken terecht kunnen komen als de warmste novemberdag ooit. Die middag speelt in café De Bever in Beneden-Leeuwen de rock coverband HOT FUZZ.

De voorspellingen zijn dat de temperatuur die middag tot ongekende hoogte zou kunnen stijgen. En als er een sfeermeter wordt gehanteerd, zou die ook wel eens verrassende waarden kunnen noteren. Want als de vijfkoppige formatie tijdens de ZoMiBo (zondagmiddagborrel) de eerste klanken gaat verspreiden, kunnen de bezoekers een geweldig muzikaal spektakel verwachten.

Allround band
Hot Fuzz is een rasechte rock coverband waarin vijf muzikanten spelen die allemaal een lange muzikale staat van dienst hebben. Hun rijke ervaringen op de vele podia dragen ertoe bij dat er een energieke performance te verwachten is. Daardoor voelt de allround band op professionele wijze aan wat het publiek wil horen en past daarop direct de playlist aan. Hot Fuzz speelde op festivals en bedrijfsfeesten, maar ook in cafés en op privéfeesten. Met Jennifer Bouwens als frontvrouw en Jeroen, Jef, William en Han als overige muzikanten zullen covers van Queen, Pink, Golden Earring, Whitesnake en Deep Purple al snel worden meegezongen.

Programma
Café de Bever heeft voor dit najaar weer een aantal geweldige bands op het programma staan. Zowel op zondagmiddag als op zaterdagavond zal het podium met regelmaat vol staan met goede bands. Om zoveel mogelijk mensen getuige te kunnen laten zijn van Hot Fuzz is de toegang op zondagmiddag 24 november gratis.

Café de Bever is bij uitstek geschikt om op zondagmiddag met vrienden even lekker uit te gaan. Live muziek, een drankje en hapje en natuurlijk de gezelligheid met al je vrienden zijn de juiste ingrediënten voor een warme herfstdag.

De middag begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Door Rinie van Haren