Logo demaasenwaler.nl

Kerstconcert Zanggroep Charm en Emvoice

MAASBOMMEL - Op zondag 22 december om 14.00 uur in de St.Lambertuskerk, Raadhuisdijk 44 te Maasbommel presenteren Zanggroep Charm en Emvoice vol trots een Kerstconcert.

Zanggroep Charm brengt samen met Emvoice tijdens dit sfeervolle kerstconcert in deze koude tijd wat warmte naar u toe. De 22 vrouwen van Zanggroep Charm zingen verrassende, meerstemmige arrangementen, waarvan er een aantal speciaal geschreven zijn door dirigent en arrangeur Pieter Boer. Geluidsman Charles Steman doet de technische ondersteuning, waardoor de muziek prachtig tot zijn recht komt.

Emvoice bestaat uit toetsenist Gerard en zangeres Ingeborg. Samen kunnen zij zich beroepen op jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Het repertoire van deze middag vol zang en muziek bestaat uit mooie nummers die bij Kerst passen. Moderne en traditionele kerstliederen, maar u maakt ook kennis met enkele minder bekende kerstjuweeltjes.
Entree 7,50 euro p.p. inclusief 2 consumpties (koffie/thee, warme chocomel of glühwein). Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Kaarten zijn te bestellen op www.emvoice.nl/evenementen/. Meer informatie is te vinden op www.zanggroepcharm.nl en www.emvoice.nl.

Meer berichten