Logo demaasenwaler.nl

Albert Heijn Druten zamelt speelgoed in voor 's Heeren Loo

Foto: Mark Holland - Albert Heijn Druten

DRUTEN – Voor het vierde jaar op rij zet Albert Heijn Druten zich in voor kinderen voor wie het maken van verlanglijstjes minder vanzelfsprekend is. Van maandag 11 november tot en met zondag 24 november kunnen klanten en medewerkers van de supermarkt speelgoed inzamelen. Dit jaar wordt het ingezamelde speelgoed geschonken aan 's Heeren Loo.

Voor de actie kunnen klanten één mooi en intact stuk speelgoed inleveren in de winkel. Bij 's Heeren Loo wordt het speelgoed herverdeeld, in aanloop naar pakjesavond. Zo krijgt het ingezamelde speelgoed een nieuwe bestemming in de buurt en kunnen veel kinderen alsnog blij worden gemaakt met een cadeautje.

Supermarktmanager Wilfried Cobussen is enthousiast over de actie 'Doe Goed Met Speelgoed': 'Sinterklaas blijft een speciaal feest. En we vinden dat het een feest voor iedereen moet zijn. Daarom zamelen we ook dit jaar weer speelgoed in zodat we kinderen die het echt nodig hebben een steuntje in de rug kunnen geven. We weten dat veel speelgoed ook later in december nog goed terecht komt, heel mooi dat er mede door onze klanten zo veel kindjes blij verrast zullen zijn.'

Meer berichten