Logo demaasenwaler.nl
Foto: Amy Magnee

Ondernemersontbijt opnieuw een groot succes

WEST MAAS EN WAAL/DRUTEN - Op vrijdag 15 november werd in heel Nederland de vierde Dag van de Ondernemer gevierd. Speciaal voor deze gelegenheid organiseerden gemeenten Druten en West Maas en Waal een ontbijtworkshop om hun ondernemers in het zonnetje te zetten.

Zo'n 70 ondernemers genoten van een heerlijk ontbijt bij de Tuinen van Appeltern. Zij lieten zich tijdens het ontbijt inspireren door het duo Fountainheads. Tijdens deze energieke wake-up call werden zij door Fountainheads aan het denken gezet over hun eigen toekomst.

Wethouders Sander Bos van West Maas en Waal en André Springveld van Druten waren blij met de opkomst. "Het is mooi om zoveel ondernemers uit het Land van Maas en Waal bij elkaar te hebben. Zij zijn de motor van onze economie. Op deze manier laten wij weten dat we hun lef en doorzettingsvermogen erg waarderen. Daarnaast is het een perfect moment voor ons om te horen wat er speelt bij deze ondernemers."

Volgend jaar vindt de Dag van de Ondernemer plaats op 20 november 2020. Save the date!

Initiatief van MKB-Nederland
Het ondernemersontbijt vindt plaats op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedanken we ondernemers en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.

Meer berichten