Logo demaasenwaler.nl
Dj Joe Hurt
Dj Joe Hurt (Foto: Presskit dj Joe Hurt)

De Bever Draait Door van start met eerste editie White Party

BENEDEN-LEEUWEN - Bij Café de Bever in Beneden-Leeuwen vindt zaterdag 14 december de eerste editie van White Party plaats, speciaal voor de jeugd vanaf achttien jaar.

De eenentwintigjarigen Yanniek Lagarde en Kevin van der Sluijs gaan met Wouter Bevers van café de Bever een reeks festiviteiten organiseren. Ze vinden dat er voor hun leeftijdsgroep (18+) meer activiteiten georganiseerd zouden moeten worden in de omgeving. 'Het idee is om het lokale uitgaansleven weer bruisend te maken', aldus de drie. 'Als je wilt uitgaan moet je al snel naar steden of plaatsen verder weg en ben je afhankelijk van vervoer. Het zou fijn zijn als er hier in de buurt meerdere gelegenheden zijn waar je regelmatig kunt uitgaan. Daarom beginnen we met het organiseren van deze White Party,' aldus Yanniek. Om het thema uit te dragen zal het café worden aangekleed met witte attributen en elementen. 'Het is belangrijk dat de dresscode goed wordt uitgedragen', legt Kevin uit. 'We gaan werken met blacklights en om het optimale effect te behalen moet iedereen zoveel mogelijk in witte kleding komen. Iedereen heeft wel iets wits in de kast hangen.'

De Bever Draait Door

De White Party staat gepland voor zaterdag 14 december. Het feest is onderdeel van 'De Bever Draait Door', een serie feesten die dit seizoen op het programma komen. Wouter Bevers is enthousiast: 'Ik vind het een mooi initiatief en het is ook voor ouders een geruststellende gedachte als jongeren in hun eigen omgeving kunnen uitgaan.'

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Joe Hurt. Hij is in het uitgaanscircuit in de wijde regio geen onbekende meer en stond al op diverse grote feesten. Joe Hurt zal het witte feest zeker weten op te schudden.

White Party begint om 21.00 uur, de entree is gratis en de dresscode, uiteraard, 'white'. Leeftijd vanaf 18 jaar (ID verplicht).

Door Rinie van Haren

Meer berichten