Afbeelding
Foto: Christa van der Vegt

Mantelzorgers in Druten in het zonnetje gezet

Algemeen

DRUTEN - In de gemeente Druten zijn afgelopen zondag mantelzorgers in het zonnetje gezet. Zij werden getrakteerd op een middag vol ontspanning. Amusementskoor Choke zorgde voor veel gezelligheid, en tijdens de high tea vonden mooie en waardevolle gesprekken plaats tussen mantelzorgers onderling.

Wethouder Sjef van Elk en Annette ten Asbroek-Nijhuis (directeur MeerVoormekaar) reikten deze middag symbolisch het eerste mantelzorgcompliment uit. Het mantelzorgcompliment bestaat uit OVD-bonnen ter waarde van 150 euro. Zorgvragers die niet aanwezig waren en wel een mantelzorgcompliment hebben aangevraagd kunnen hun mantelzorgcompliment op een ander tijdstip ophalen in de foyer van d'n Bogerd in Druten. Dit kan op 26 november, 11 december, 6 januari 2020 en 15 januari 2020 tussen 18.00 en 19.00 uur. Neem bij het ophalen uw identiteitsbewijs mee. Een zorgvrager kan een mantelzorger ook machtigen voor het ophalen van het mantelzorgcompliment.

Inwoners die zorg ontvangen van een mantelzorger kunnen nog tot 31 december 2019 het mantelzorgcompliment van 2019 aanvragen. Het aanvraagformulier vinden zij op de www.druten.nl/mantelzorgcompliment.

Afbeelding