Logo demaasenwaler.nl
Marloes de Vaal (links) en Lizan van Ooijen.
Marloes de Vaal (links) en Lizan van Ooijen. (Foto: John van Gelder)

Nieuw netwerk voor jonge ondernemers

MAAS EN WAAL - Met de lancering van Netwerk0487 is een netwerkclub voor jonge en ambitieuze ondernemers geboren. Het platform richt zich op ondernemers tussen de achttien en veertig jaar, en is bedoeld om expertise te delen, advies te vragen en ervaringen uit te wisselen, in een ongedwongen sfeer.

'Netwerk0487 moet een gezelschap worden dat inspireert, adviseert en versterkt', aldus initiatiefnemers Marloes de Vaal en Lizan van Ooijen. De twee ondernemers benadrukken dat het geen standaard netwerkclub is. 'We richten ons specifiek op jónge ondernemers, die zich veelal met andere vraagstukken bezighouden dan oudere ondernemers die al jaren meedraaien. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien als ondernemer. Mensen met ambitie, een visie en commitment. Die iets komen halen, maar zéker ook iets komen brengen', aldus Lizan. 'Je kunt het zien als een speeltuin, waar je kunt leren en uitproberen, advies kunt vragen en informatie kunt delen.' De twee hebben voor ogen om vier à zes keer per jaar bijeen te komen. Een lidmaatschap is niet nodig. 'De invulling van de bijeenkomsten wordt bepaald door de groep. 'Welke thema's willen we belichten, waar is behoefte aan? Dat is iets dat we de komende tijd, in overleg met de leden, willen uitzoeken', aldus Marloes.

Om belangstellenden te informeren over Netwerk0487, en te ontdekken welke thema's er onder de jonge ondernemers leven, houden Marloes en Lizan een startbijeenkomst op woensdag 11 december in café De Gouden Leeuw in Druten. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden welkom om kennis te maken, te brainstormen over de toekomst van de nieuwe netwerkclub en gezamenlijk een borreltje te drinken. Aanmelden voor de bijeenkomst is gewenst, en kan per mail via netwerk0487@gmail.com.

Meer berichten