Afbeelding

Beuningse Boys en DVOL delen de punten

Sport

BEUNINGEN - Zondag stonden op Sportpark De Ooijgraaf Beuningse Boys en DVOL tegen over elkaar. Beuningse Boys hoopte het goede gevoel van de afgelopen twee wedstrijden door te trekken en voor de 3e maal drie punten te pakken.

Na de aftrap ontstaat er een gelijkopgaande wedstrijd en proberen beide teams de aanval te zoeken. Echt gevaarlijke kansen levert dit niet op in de openingsfase. Na 15 minuten lijkt Beuningse Boys op een 1-0 voorsprong te komen maar helaas wordt de treffer geannuleerd wegens het maken van een duwfout. Ook aan de andere kant wordt een doelpunt afgekeurd als een speler van DVOL in buitenspel positie weet te scoren. Toch komt Beuningse Boys op voorsprong als het een strafschop krijgt omdat een Beuningse speler onderuit getrokken wordt in het strafschopgebied. Glenn Muller gaat achter de bal staan en weet deze feilloos in de hoek te schieten. Beuningen gaat op jacht naar meer goals maar heeft pech in de afronding en het ziet een inzet van Bram Broekman op de paal belanden.

In de 2e helft zien we het zelfde spelbeeld en zijn het beide teams die op zoek gaan naar doelpunten. Het is Beuningse Boys dat op een 2-0 voorsprong komt als Bram Broekman een afvallende bal op doel schiet en zijn inzet in het doel ziet belanden. De wedstrijd lijkt dan gespeeld maar DVOL is niet van plan op te geven. Het komt dat ook in de 85e minuut terug in de wedstrijd als Teus Evers zijn schot van richting veranderd ziet worden en keeper Tim van Lierop kansloos laat. DVOL probeert vervolgens door te drukken en Beuningse Boys probeert de voorsprong vast te houden. In de 89e minuut valt dan toch helaas de 2-2 als Luuk Geerlings de bal na een vrije trap in het doel weet te koppen. Toch lijkt dan de wedstrijd toch de kant van Beuningse Boys op te vallen als Glenn Muller in blessuretijd weet te scoren maar deze treffer wordt helaas afgekeurd wegens buitenspel.

Zo zal deze puntendeling voor Beuningse Boys aanvoelen als een nederlaag en blijft het staan aan de onderkant van de middenmoot. Zondag kunnen De Boys zich revancheren voor dit gelijkspel als het op bezoek gaat bij Groesbeekse Boys. Er wordt om 14.00 uur afgetrapt op Sportpark De Breedeweg.