AWC verspeelt in het laatste kwart van een goede wedstrijd een mooie voorsprong

In de eerste 65 minuten speelt AWC een verzorgd, aanvallend spel. De tegenstander RKZVC loopt voornamelijk achter de feiten aan, zeker nadat Joost Loeffen 2 maal prachtig weet te scoren en de ploeg nog veel goede doelpogingen onbenut worden gelaten. De rust wordt dan ook met 0-2 ingegaan.

Ook na de rust is het eerder wachten op de 0-3 dan naar een aansluitingstreffer van RKZVC.

De 1-2 valt dan ook vrij onverwacht na de eerste echte kans van RKZVC door Sjors Stokhorst. Doordat de 2-2 binnen 2 minuten valt door Joey Belterman, breekt er iets in de hoofden van de spelers van AWC en kan de thuisploeg vrij gemakkelijk naar 5-2 uitlopen door doelpunten van Jens Schutten(2x) en wederom Sjors Stokhorst.

Na het laatste fluitsignaal is de teleurstelling bijzonder groot, zowel bij de spelers als de supporters.

Toch geeft het grootste gedeelte van de wedstrijd voldoende aanknopingspunten om de komende wedstrijden met enig vertrouwen in te gaan.