Logo demaasenwaler.nl

Dag van de Logistiek voor scholieren en werkzoekenden

TIEL - Op 31 oktober vindt het derde logistiekevent plaats voor scholieren en werkzoekenden.

Bij Van Tilburg-Bastianen DAF in Tiel kunnen scholieren en werkzoekenden deelnemen aan activiteiten en bedrijfsbezoeken om zelf te ervaren hoe leuk de logistiek is. Iedereen die op zoek is naar een logistieke baan of hier interesse in heeft, is van harte welkom. Bezoekers worden uitgedaagd om hun logistieke skills te testen tijdens diverse activiteiten zoals een Heftruckparcours, Vrachtwagensimulator en een Techniekplein. Ook kunnen ze ècht ervaren hoe het is om te werken in de logistiek, door bedrijfsbezoeken. Daarnaast is er volop informatie over carrière- en opleidingsmogelijkheden.

Voor scholieren
Diverse scholen hebben hun scholieren voor het logistiekevent aangemeld. Zij gaan naast de activiteiten bij DAF ook op bedrijfsbezoek bij logistieke bedrijven in Rivierenland. De bedrijven laten de scholieren s zien hoe het er op hun werkvloer aan toe gaat. Zo krijgen de scholieren een goed beeld van het vakgebied.

Voor werkzoekenden
Werkzoekenden en geïnteresseerden zijn op donderdag 31 oktober van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij de Dag van Logistiek. De Dag is gratis toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Aanmelden voor de Dag en de bedrijfsbezoeken via: www.werkzaakrivierenland.nl/logistiek

Organiserende partijen
Platform Transport en Logistiek Rivierenland is een samenwerkingsverband tussen gemeenten, ondernemers, onderwijsinstellingen, KvK, VNO-NCW Midden en de provincie Gelderland. Diverse partners, waaronder Werkzaak Rivierenland en ROC Rivor, organiseren samen dit logistiekevent om logistiektoppers van de toekomst te interesseren voor dit dynamische vakgebied. Logistiek is één van de grootste werkgevers in onze provincie. En dat doen we goed. Rivierenland staat niet voor niets voor de tweede keer op de vierde plaats van beste Logistieke Hotspots van Nederland.

Meer berichten