Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - De recreanten van NAS speelden woensdag hun wedstrijd thuis tegen Klimop. Nas was duidelijk de betere partij. Klimop kreeg weinig kansen en de aanvallen van NAS waren mooi en soms verrassend. NAS wint met 7-0.

De aspiranten B2 speelden thuis tegen Vios. Nas start fel uit de blokken maar moet toch snel tegen een achterstand aankijken. Femke weet met een knap afstandsschot de gelijkmaker te maken. NAS breidt de voorsprong snel uit door doelpunten van Tyra (strafworp en afstandsschot) en een afstandsschot van Sanne. De rust wordt bereikt met een 4-1 voorsprong. Na de rust speelt NAS wat slordig en kan Vios terug komen door 4-2 te scoren. Larissa bepaalt uiteindelijk de eindstand op 5-2 een verdiende overwinning van de dames.

Zaterdag moesten de E2 van NAS korfballen tegen SVO1.
We wisten dat het lastige wedstrijd zou worden. SVO scoorde al snel het eerste doelpunt doormiddel van een strafworp. Nas moest aan de bak. Dat deden ze dan ook. Voor de rust wist Fiene nog een mooi doelpunt te score.
De tweede helft ging NAS goed door. Ze verdedigde goed, daardoor kon SVO niet score. Nas daar in tegen scoorde nog wel. Jade en Femme gooide er twee prachtige doelpunten in, en ook Fiene scoorde nog een mooi doelpunt . De stand werd 1 - 4 voor NAS