Logo demaasenwaler.nl
Foto: Henk van Coolwijk

Grote Kerkkorenmiddag in Dreumel

DREUMEL - In de St. Barbarakerk in Dreumel vindt zondag 20 oktober een grote korenmiddag plaats. Naast het kerkkoor uit Dreumel treden nog vier andere koren op.

Het korenmiddag kent een gevarieerd programma met mooie kerkelijke liederen, maar ook vrolijke gezangen, met klassieke meerstemmige koorwerken en tevens bekende Nederlandse meezingliedjes.

Aan de korenmiddag doen mee: het kerkkoor uit Beneden-Leeuwen onder de leiding van Ton de Waal, het kerkkoor uit Boven-Leeuwen onder de leiding van Wim Gorter, het kerkkoor uit Dreumel onder de leiding van Meintje Sips, het kerkkoor uit Maasbommel onder de leiding van Anton van Koolwijk en het Seniorenkoor uit Dreumel onder de leiding van Tilly van Teeffelen.

Het koor uit Maasbommel bij het spits af, vervolgens komen achtereenvolgens het Seniorenkoor, het koor uit Beneden-Leeuwen, het koor uit Boven-Leeuwen en tot slot het kerkkoor uit Dreumel aan bod. De korenmiddag duurt van 14.00 uur tot circa 16.00 uur. Belangstellenden kunnen op elk moment binnenkomen en de kerk weer verlaten. De entree is gratis en achter in de kerk is koffie en frisdrank verkrijgbaar. Iedereen is van harte welkom.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij zuiniger om met water ivm watertekort?Reageren!