Logo demaasenwaler.nl
Stan en Frank van Het Feestteam vermaken het publiek.
Stan en Frank van Het Feestteam vermaken het publiek. (Foto: Stan van den Hurk)

Bolderpop jubileumeditie bruist

DRUTEN - Op zondag 13 oktober was het dan eindelijk zover, na een jaar van voorbereiding door de vele vrijwilligers en sponsors en ging de vijftiende editie van Bolderpop eindelijk van start.

Al dagen waren de vrijwilligers bezig om de nieuwe feestzaal aula van het Pax Christi College om te toveren van een normale aula naar een complete feestzaal met top licht, geluid en natuurlijk ballonnen,veel ballonnen. Om half 12 stonden de eerst diehard Bolderpopfans al te dringen voor de deur. Bij binnenkomst werden iedereen verwelkomt door Joris de Clown die voor iedereen een prachtige creatie van ballonnen maakte. Om het feest compleet te maken, was er dit jaar voor gekozen voor een heus horecaplein, met heerlijke verse pannenkoeken, ijskoud ijs, de nodige drankjes en een Feest dj die de binnenkomende gasten een fantastische warming-up verzorgde zodat iedereen gelijk in de feestmodus ging. En daar was het startschot om 13.00 eindelijk, Jochem van Gelder opende ons Bolderpopfeest (alweer voor de veertiende keer) samen met de voorzitter Willy Gommers.

De eerst artiest die aftrapte was Country Wilma, dit was niet voor niets de knaller van een opening. Vanaf minuut 1 was het groot feest in de zaal de eerste polonaise was een feit, met Bennie Bollo voorop sloot iedereen achteraan, vervolgens was het de beurt aan de stuiterbal van de dag Marco Kraats, deze vol adrenaline rasartiest ging op volle kracht verder waar Country Wilma geëindigd was. En als iemand dacht dat ze even rustig aan kon doen was daar natuurlijk ook nog de Meet en Greet die georganiseerd werd door Van de Hurk foto. Hier kon iedereen met de artiesten op de foto die ze op een later tijdstip gratis kunnen ophalen in zijn winkel. De eerst foto gratis de volgende foto voor een klein bedrag waarvan weer een gedeelte naar Bolderpop gaat.

Ondertussen was het de beurt aan de gezelligste Brabander Roy Donders die met zijn mooie krullen de feestzaal compleet in extase achterliet met zijn optreden. Als je dan denkt wat voor een muziek repertoire missen we nu dat is natuurlijk de vrolijke rapklanken van Yes-R. Iedereen zong en rapte zijn bekende hits mee tot achter op het horecaplein toe.

Wie anders dan het Feestteam maakte deze middag compleet en sloten op een gepaste wijze af met veel confetti en polonaise nam ons dankbaar publiek afscheid van Bolderpop 2019 en een ding was iedereen het over eens de nieuwe locatie is top en zeker tot volgend jaar voor de zestiende editie van Bolderpop.

Meer berichten