Logo demaasenwaler.nl

Buurt Vervoer Beuningen (te) groot succes

BEUNINGEN - Buurt Vervoer Beuningen vervoert met twee elektrische auto's, bestuurt door enthousiaste vrijwillige chauffeurs, (kwetsbare) inwoners binnen de gemeente Beuningen.

Steeds meer mensen maken gebruik van Buurt Vervoer Beuningen. Sinds 1 januari hebben we dan ook al 3570 ritten gereden. Buurt Vervoer Beuningen is dus een groot succes.

Door dit grote aantal ritten bemerken we dat de maximale inzet van de auto's en ritten vooral op de dinsdag en donderdag is bereikt. Vooral op deze twee dagen krijgen wij meer aanvragen dan we kunnen plaatsen. Wij vinden dit heel erg vervelend want dan moeten we klanten teleurstellen. Helaas is dit probleem niet op korte termijn op te lossen.

Aan u de vraag: probeer als het mogelijk is uw rit niet op dinsdag of donderdag te plannen. Wilt u vervoerd worden door Buurt Vervoer Beuningen? Neem dan contact op met onze planning. De planners kunnen u vertellen of er plaats is. De planning is te bereiken op telefoonnummer 024-7370555, dagelijks tussen 09:00 en 13:00 uur.

Meer berichten