Logo demaasenwaler.nl
Foto: Het Dijkmagazijn

Schatkist met juttersvondsten

BEUNINGEN - Het Waalstrand in Beuningen is bezaaid met aangespoelde schatten. Welke jutter trekt op woensdagmiddag 23 oktober de stevige stoute schoenen aan, om ze te gaan verzamelen? Het Dijkmagazijn neemt de kinderen mee langs de Waal en vraagt om zelf een kistje mee te nemen. Zo kunnen de kinderen een echte schatkist maken van hun al hun vondsten.

Het water brengt van alles aan land. Grillige stukken hout, mooie stenen, en misschien wel een stuk van een visnet. Waar zou het allemaal vandaan zijn gekomen? Van een schip, of uit een ver land… Een echte jutter vindt de mooiste schatten, en bewaart al die schatten.

Waalwoemi activiteit Jutters-schatkist, woensdag 23 oktober 2019 van 14.30-16.00 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Deelname 2,50 euro per kind, max. 25 kinderen van 6 tot 12 jaar. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden en neem zelf een kistje mee.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Meer berichten