Logo demaasenwaler.nl
Foto: Barbara van Beuningen

Schoolconcert

AFFERDEN - Gisteravond, 10 oktober, vond in de Meent in Afferden de 5e editie van het schoolconcert plaats. Dit is concert is een samenwerking tussen muziekvereniging Eendracht en de Sint Victorschool.

De afgelopen weken werkten leden van Eendracht in elke groep aan de voorbereiding van dit concert. De kleuters waanden zich in het circus of dansten op muziek van Disney, groep 3/4 verzorgden het slagwerk van het nummer Waka Waka en groep 7/8 speelden op boomwhackers bij het nummer Arcade. Vanuit de regeling Impuls muziekonderwijs verzorgden Muziekdocent Jos de Kleijn in groep 5/6 de lessen op pbones en cornetten. De kinderen uit deze groep speelden tijdens het concert met 3 nummers mee met het orkest.

Heel veel ouders, opa's/oma's en andere belangstellenden genoten zichtbaar van de optredens van alle kinderen én het orkest.

Nieuwe leden, jong en oud, zijn bij Eendracht altijd van harte welkom. Informatie over de mogelijkheden binnen de muziekvereniging kan worden verkregen door een mail te sturen naar info@eendrachtafferden.nl.

Meer berichten