Logo demaasenwaler.nl
Bolderpop 2018.
Bolderpop 2018. (Foto: Niels Stam fotografie)

Swingen en smullen tijdens vijftiende editie BolderPop

DRUTEN - De vijftiende editie van het populaire festival BolderPop staat voor de deur. Het evenement voor mensen met een beperking vindt plaats op zondag 13 oktober in de aula van het Pax Christi College in Druten. Optredens zijn er van Het Feestteam, Roy Donders, Yes-R, Country Wilma en Marco Kraats.

FeestDj Jordi opent het festival rond de middag, en warmt het publiek op. Daarna verschijnen verschillende acts op de bühne. Jochem van Gelder neemt de presentatie voor zijn rekening. Uiteraard is er ook dit jaar gelegenheid tot een 'Meet and Greet' met de diverse artiesten.

Horecaplein
Voor het eerst in de geschiedenis van BolderPop kent het festival een heus horecaplein, waar men terecht kan voor lekkere hapjes en warme en koude dranken. Bezoekers treffen er pannenkoeken van Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof, vers ijs van Jean van den Arend van Stichting On Toer, heerlijke drankjes vanuit de Tuk Tuks van Zaal De Linde uit Puiflijk en nog veel meer.

BolderPop is een festival zonder winstoogmerk en de organisatie is daarom het afgelopen jaar op verschillende fronten actief geweest, om gelden bijeen te krijgen om deze lustrumeditie te bekostigen. Zo werden bij Carwash Druten auto's gewassen, organiseerde men een winterdiner en werden tijdens het jaarlijkse Dickens Festijn heuse 'bolderkoeken' verkocht. Bij supermarkt Albert Heijn in Druten kunnen statiegeldbonnen worden ingeleverd in ten behoeve van stichting BolderPop.

Kaarten
BolderPop start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Kaarten kosten 25 euro, begeleiders (maximaal 1 per 2 bezoekers) kunnen voor 2,50 euro mee naar binnen. Tickets zijn te verkrijgen bij Van den Hurk Foto in Druten, bij de afdeling Recreatie in de Wielewaal op 's Heeren Loo en online via www.ticketkantoor.nl/shop/Bolderpop2019.

Meer berichten