Winst en verlies voor Challenge

BEUNINGEN - Heren 2 van Basketbalvereniging Challenge speelde deze week een uitwedstrijd tegen Wyba. De nummers één en twee van de competitie startten fel en waren gebrand op de winst. De ploeg uit Beuningen was enigszins overrompeld door het fysieke spel van Wyba, maar wist regelmatig de rust terug te vinden in de aanval en liet een strakke defense zien. In het derde en vierde kwart liepen de heren van Challenge in op de koploper, maar de winst zat er niet meer in. Eindstand: 67-56 voor de heren van Wyba. De mannen van de U20 speelden in Steenwijk tegen de U20 van Arta. Ze wonnen de wedstrijd met 35-69.

Komende zaterdag 12 oktober speelt Challenge Heren 1 om 13.45 uur thuis tegen de Tower Jumpers uit Barneveld. De U20 speelt op datzelfde moment thuis tegen de Arnhem Eagles uit Arnhem.