Logo demaasenwaler.nl

Bezorgers gezocht voor de Maas&Waler

MAAS EN WAAL - De Maas&Waler wordt sinds afgelopen week verspreid door Elba Logistics. Pepag verspreidingen is per 1 oktober gestopt met de huis-aan-huis verspreiding van de Maas&Waler, de Maas&Waalkanter en Koerier Beuningen.

Ondanks het wegvallen van de bezorging van de Maas&Waalkanter en Koerier Beuningen, hebben veel bezorgers aangeven de Maas&Waler te willen blijven bezorgen. Er zijn op dit moment echter nog een aantal wijken waar nog geen bezorger voor gevonden is. Elba Logistics is nog op zoek naar bezorgers in enkele wijken in de dorpen Dreumel, Beneden-Leeuwen, Weurt, Beuningen, Winssen, Deest en Druten. Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@elba-logistics.nl.

Extra afhaalpunten
Geen krant ontvangen? Meld dit dan via www.demaasenwaler.nl/klacht. Op deze locaties kunt u terecht voor een exemplaar: Jumbo in Beneden-Leeuwen, Jumbo in Beuningen, Buurtsuper Pekel in Bergharen, Bakkerij Gremmee & Ella Dreumel, supermarkten Albert Heijn en Plus in Druten, Moeke Mooren in Appeltern en Jumbo in Winssen.

Meer berichten