KunstBakens in de kerk

Cultuur

MAAS EN WAAL - Leden van KunstBakens exposeren het tweede en derde weekend van oktober hun werk in vier kerken in Druten en West Maas en Waal. Tien kunstenaars combineren hun werk onderling, maar ook in harmonie met de serene sfeer die de kerken bieden. De contemplatieve uitstraling die deze gebouwen kenmerkt, geeft daarmee een extra dimensie aan deze tentoonstelling. Het betreft de protestantse kerken in Druten, Boven-Leeuwen, Wamel en Dreumel. Er is werk te zien van Gerrit van Meurs, Conny Dénis, Nellie de Mulder, Ans van den Hurk, Claudia van der Linde, Eduard Gerrits, Theo Tomassen, Hermine Lewiszong, Geert Lemmers en Monique van Stokkum.

Op alle locaties zijn ook verzameldoosjes te koop, gevuld met 20 kunstkaarten waarop werk van de deelnemende kunstenaars staat afgebeeld. Deze bijzondere doosjes zijn een unieke, uitgave van KunstBakens, speciaal voor deze gelegenheid samengesteld. Gedurende de expositie worden deze doosjes bij alle kunstenaars extra voordelig aangeboden voor 5 euro per stuk.

Exposities
De exposities zijn te bezoeken op 12/13 oktober en 19/20 oktober, van 12.00 tot 17.00 uur. Op alle dagen zijn de kunstenaars aanwezig om desgewenst hun werk toe te lichten. Wie in welke kerk exposeert, is te vinden op www.kunstbakens.nl