Logo demaasenwaler.nl

Andere verspreider voor de Maas&Waler

MAAS EN WAAL - Onlangs werd bekend dat de Persgroep vanaf 1 oktober stopt met het uitgeven van de Maas en Waalkanter en de Koerier Beuningen. Het bureau dat de verspreiding van deze weekbladen en folders verzorgt, Pepag verspreidingen uit Deest, heeft die beslissing aangegrepen om tegelijkertijd te stoppen met haar werkzaamheden.

Pepag verspreidingen uit Deest verzorgde 35 jaar de huis-aan-huisverspreiding van zowel de Maas&Waler als de Maas en Waalkanter, de Koerier Beuningen en de folders. De lokale ondernemers Jan en Agnes Peperkamp wilden eind van het jaar stoppen met hun activiteiten, maar vanwege het wegvallen van de verspreidopdracht van de Persgroep is alles in een stroomversnelling geraakt. Dit heeft hun doen besluiten eerder te stoppen. Elba Logistics uit Berghem zal met ingang van 1 oktober de verspreiding van de Maas&Waler en de folders op zich nemen. Elba Logistics heeft veel ervaring in de huis-aan-huis verspreiding, met onder andere de titels Bossche Omroep, Heusdense Courant, De Maasroute, De Meierij, De Sleutel, Het Carillon, De Toren en het Stadsblad.

Elba Logistics doet haar uiterste best de overgang van de verspreiding zo goed mogelijk te laten verlopen, en alle bezorgers van Pepag verspreidingen over te nemen. Het kan echter zijn dat sommige bezorgers niet over willen gaan naar de nieuwe verspreider. Hier wordt zo snel mogelijk een oplossing voor gezocht.

Nieuwe bezorgers gezocht

Om voor alle wijken de bezorging op orde te houden, is Elba Logistics vanaf 1 oktober op zoek naar extra bezorgers. De minimumleeftijd voor bezorgers is dertien jaar. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@elba-logistics.nl.

Meer berichten