Seizoen 2019-2020 van start voor Basketbal Vereniging Challenge Beuningen
Logo demaasenwaler.nl

Seizoen 2019-2020 van start voor Basketbal Vereniging Challenge Beuningen

Foto: Niels Aarts

BEUNINGEN - De heren 1 hebben afgelopen jaar een goed seizoen gedraaid en zijn 2e geworden. Heren 1 gaan nu door omstandigheden in dezelfde klasse als de heren 2 uitkomen, namelijk de tweede klasse in regio Oost.

De heren 2 gaat met een enkele toevoeging op dezelfde voet door. De U18 gaat dit seizoen verder als een U20 met enkele mutaties binnen dit team en gaat uitkomen in de tweede klasse van regio Oost.

De U14 heeft afgelopen seizoen een vrij moeizaam jaar gehad omdat het team het grootste deel van het jaar uit 7 spelers bestond. Het team zal aankomend seizoen als een U12 team verder gaan wat in eerste instantie alleen recreatief basketbalt. De intentie is om ook deel te gaan nemen aan toernooien.

Naast deze vier teams, heeft Challenge ook nog een aantal recreantenteams. Zo traint er een combinatie team van Dames op de maandagavond en trainen de Heren recreanten op dinsdagavond.

Wil je een keer meetrainen of zoek je meer informatie over basketbalvereniging Challenge? Kijk dan op de website www.challengebeuningen.nl. Ook zijn ze te vinden op facebook onder facebook.com/challengebeuningen en op instagram onder @ChallengeBeuningen.

Uitslagen van de wedstrijden van afgelopen weekend:

Challenge Heren 1 – Hanze Stars Heren 1: 67 – 34

Challenge Heren 2 – Trajanum Heren 3: 72 – 34

Challenge U20-1 – Arta U20-1: 75 - 34

Meer berichten