Logo demaasenwaler.nl
Cor GrootFotografie

Fotoworkshop IVN

BENEDEN-LEEUWEN - Met onze smartphone of digitale camera kunnen we tegenwoordig allemaal goede foto's maken, we delen ze op social media en via een app.

Ook in de natuur worden steeds meer foto's gemaakt en gedeeld, maar waarom spreekt die ene foto ons meer aan dan die andere of waarom is jouw foto meer een weergave van de werkelijkheid en dat andere een prachtig plaatje?

Tijdens de workshop Natuurfotografie gaan we hierop in. We bespreken de (on)mogelijkheden van jouw digitale camera. We kijken naar de compositie, kleuren, het licht en het gebruik van de achtergrond in de natuur.

En we gaan samen op pad in een nabijgelegen natuurgebied, waar we van elkaar leren en het één en ander in praktijk brengen. De laatste avond bespreken we de gemaakte foto's en zien we hoe jij jouw foto nog beter kan maken.

De workshop wordt georganiseerd in het IVN Steunpunt De Dalenshof, Dalenstraat 1, 6658 KS Beneden-Leeuwen op 1 en 8 oktober van 19:30 tot ongeveer 21:30
Het praktijkgedeelte is op zaterdagochtend 12 oktober in een nabijgelegen natuurgebied.
Dinsdagavond 22 oktober gaan we de gemaakte foto's samen bespreken.

Het meenemen van de eigen digitale camera met handleiding is bij alle theorielessen en de praktijk dag noodzakelijk. De kosten van de workshop bedragen € 40,00. IVN-leden krijgen 10% korting.

Aanmelding voor de workshop kan via https://www.ivn.nl/afdeling/maas-en-waal/activiteiten/workshop-natuur-fotografie Voor de aanvang van de workshop ontvangt u een email met de bevestiging van uw deelname en betaal gegevens.

Het maximaal aantal cursisten is 12. Overige aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst. Aanmeldingen gelden op volgorde van binnenkomst. Voor info: groot.cj@gmail.com

Meer berichten