Logo demaasenwaler.nl
Slot Doddendael.
Slot Doddendael. (Foto: Aafke Labout)

Herfst Fair Slot Doddendael

EWIJK - Op zondag 6 oktober wordt voor de 8e keer een Herfst Fair gehouden op Slot Doddendael te Ewijk. Met verschillende bedrijven uit de wijde omgeving die zich presenteren, is de beurs een ware happening voor het hele gezin.

Tussen 11:00 en 17:00 uur zijn de deuren van Slot Doddendael open en de entree is gratis. De parkeerkosten zijn echter 2 euro per auto. De fair bevindt zich door het hele hoofdgebouw en bijgebouw. Ook in de Slotkelder kan heerlijk worden genoten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Brasserie Baronne is geopend met een beperkte kaart van 11:00-21:30 uur. Kleding, tassen, accessoires, beauty, productpresentatie, sieraden, een proeverij en allerlei informatie, dat is in een notendop wat men kan verwachten tijdens de Herfst Fair. Enkele lokale ondernemers hebben een stand tijdens de Herfst Fair en zien er zeker de meerwaarde van in. Dit jaar is er wederom een foodcourt op de binnenplaats. Verschillende streekproducten zoals wijnen, kazen, broden, chutneys zijn allemaal te koop en te proeven in kramen op de binnenplaats. Stichting Geldersch Landschap is dit jaar ook vertegenwoordigd om vrijwilligers te enthousiasmeren voor snoeiwerkzaamheden op het landgoed.
De Herfst Fair is altijd op zoek naar originele bedrijven welke willen deelnemen. Mail voor meer informatie naar: info@doddendael.nl.

Meer berichten