Logo demaasenwaler.nl
Foto: Ger Loeffen

Vrijwilligersfeest Perspectief

BEUNINGEN – Meer dan 250 vrijwilligers helpen Stichting Perspectief bij allerlei activiteiten. Afgelopen zaterdag werden ze hiervoor bedankt met een gezellig Afrikaans feest en typisch Hollands weer.

Uit een in 2018 gehouden enquête, bleek al dat de 250 vrijwilligers tevreden zijn over hun taken bij Stichting Perspectief. Er was een respons van 63%, waarbij de samenwerking met Perspectief een dikke acht kreeg.

Het is een traditie geworden dat Perspectief op haar beurt, jaarlijks de vrijwilligers bedankt. Het ene jaar gebeurt dit met een kerstattentie en het andere jaar met een feest, geheel verzorgd door de medewerkers.

Dit jaar was het tijd voor een feestje. Na de ontvangst en koffie kon men luisteren naar een Afrika-verteller en meedoen aan bodypercussie-les. Daarna was er gelegenheid om samen te eten en na of bij te praten. Dat dit niet buiten kon was jammer, maar het deed uiteindelijk niets af aan de sfeer. Zowel vrijwilligers als medewerkers van Perspectief kijken terug op een geslaagde dag.

Meer berichten