Logo demaasenwaler.nl
Foto: CHRISJE STAAL

Nazomer Weekend in Hart van Beuningen

BEUNINGEN - Van vrijdag 6 september 18.00 uur tot en met zondag 8 september 17.00 uur is het genieten geblazen tijdens het bruisende Nazomer Weekend in het centrum van Beuningen. Theo Engelen, Mike Remme en Brigitte Hanssen, al jaren de drijvende krachten achter het Nazomer Weekend, slaagden er ook dit jaar in een boordevol programma samen te stellen.

Aanstaande vrijdagavond start het jaarlijks terugkerende Nazomer Weekend met gezellige activiteiten voor jong en oud. Op het Beatrixplein start deze avond een kinderkermis, die tot zondagmiddag 17.00 uur duurt. Ook elders in het centrum zijn festiviteiten.

Modeshow
De zaterdagmiddag staat volledig in het teken van mode. Voor de zevende keer wordt op het Julianaplein in Beuningen de modeshow 'Beuningen Inspireert' gehouden.

Op de catwalk presenteren de modegerelateerde ondernemers van Beuningen de nieuwe najaar- en wintercollectie aan het publiek. 'Bij de meeste modewinkels hangt de nieuwe collectie al in de winkels, dus wie geïnspireerd raakt door al wat op de catwalk geshowd wordt, kan zich in de verschillende winkels laten adviseren', aldus Ellen Peters-Knoop, mede-eigenaresse van Apparelle en al jaren organisator van de modeshow. De eerste modeshow start om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur.

Koopzondag
Tijdens de koopzondag op 8 september is er op verschillende plekken in het centrum live muziek. De winkels zijn deze dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten