Diverse pontjes zetten de fietsers over.
Diverse pontjes zetten de fietsers over. Foto: De Groot Tweewielers

Rondje Pontje van De Groot Tweewielers

Algemeen

DRUTEN - Fietsliefhebbers kijken er al maanden naar uit; fietstocht 'Rondje Pontje' van De Groot Tweewielers. Op zondag 8 september aanstaande vertrekken honderden deelnemers voor een unieke fietstocht van circa 45 kilometer, die geschikt is voor de hele familie.

'Deelname is mogelijk met een normale én elektrische fiets', vertelt Jolanda de Groot, van De Groot Tweewielers. 'Ons doel is om mensen op de fiets te krijgen en hen te laten ervaren hoe heerlijk het is om te fietsen.' Het concept van Rondje Pontje laat zich gemakkelijk raden, maar is desalniettemin bijzonder. 'De tocht voert fietsers langs verschillende pontjes, die hen steeds naar een ander deel van de route varen. Welke pontjes dat zijn, dat houden we nog even geheim.' Natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht. 'Wanneer de vele indrukken onderweg hongerig hebben gemaakt, worden deelnemers getrakteerd op een smakelijke lunch', verzekert De Groot.

Er kan in principe niet meer worden ingeschreven voor de fietstocht. Uit ervaring weet De Groot dat er op het laatste moment toch altijd wat plaatsen beschikbaar komen. Informeer hiernaar in de winkel. De fietstocht gaat om 10.30 uur van start.