Logo demaasenwaler.nl
Foto: Bijna Thuis Huis Maas en Waal

Bijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers hospice

DRUTEN - Hospice 'Bijna Thuis Huis Maas en Waal' en VPTZ Maas en Waal houden op donderdag 19 september een informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers. Beide organisaties verstrekken deze middag informatie en beantwoorden vragen van belangstellenden. De bijeenkomst duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in het hospice in Druten.

Hospice 'Bijna Thuis Huis Maas en Waal' in Druten wil een plek zijn waar mensen in een huiselijke, warme sfeer in alle rust afscheid kunnen nemen van hun leven, wanneer dit thuis niet meer mogelijk is. VPTZ Maas en Waal is een regionale organisatie die vrijwilligers inzet ter ondersteuning bij mensen die de laatste periode van hun leven willen doorbrengen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Introductiecursus
In het najaar 2019 vindt, bij voldoende deelnemers, de introductiecursus voor nieuwe vrijwilligers plaats. Deze bestaat uit vijf dagdelen theorie en twee dagdelen praktijk. Doel van de theoretische bijeenkomsten is onder meer het leren omgaan met de mens in de laatste fase van zijn leven. Wie geïnteresseerd is in de cursus kan contact opnemen via tel. 0487-54 02 42, 06-55 71 17 23 of per mail via info@bijnathuishuismaasenwaal.nl.

Meer berichten