Afbeelding
Foto: Jan Keizer en Anny Schilder. (Eigen foto)

Schunkeln Mittag tijdens Maas en Waalse Oktoberfeesten voor jong en oud

Algemeen

AFFERDEN - In het weekend van de Maas en Waalse Oktoberfeesten wordt ook dit jaar een Schunkeln Mittag georganiseerd. Op zaterdagmiddag 21 september, voorafgaand aan de feestavond, kan jong en oud genieten van optredens, diverse kermisattracties en toepasselijk eten en drinken.

Na een succesvolle Schunkeln Mittag in 2018 wordt hier tijdens de komende, achtste, editie van het evenement vervolg aan gegeven. Schunkeln, Duits voor meedeinen, is volgens de organisatie gegarandeerd.

Jong en oud

Met diverse kermisattracties, lekker eten en drinken, en optredens van onder meer Die Reifholzkapelle en Jan Keizer en Anny Schilder van BZN, belooft de middag één groot feest te worden. 'Het is mogelijk de laatste keer om het succesvolle duo Jan en Anny in onze regio te zien en te horen', laat de organisatie weten. De twee zijn immers met hun afscheidstournee bezig.' De woordvoerder benadrukt dat de Schunkeln Mittag bedoeld is voor jong én oud.

De Schunkeln Mittag begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De entree is gratis, en iedereen is van harte welkom.