Huidtherapie Simone de Wildt jubileert

Zaken

EWIJK - Simone de Wildt is pas 34 jaar. Toch viert ze komende week alweer het 12,5-jarig jubileum van haar eigen huid- en oedeemtherapiepraktijk. Inmiddels heeft ze vier vestigingen, waaronder één in Ewijk. 'Bij onze praktijk bieden we alles wat tussen dermatoloog en schoonheidsspecialist in zit', vertelt De Wildt.

Eigenlijk rolde ze in 2006 bij toeval in haar eigen onderneming. 'Het was eigenlijk de bedoeling dat ik na mijn studie in loondienst zou beginnen, maar nadat ik zo'n beetje bij elke praktijk binnen een uur rijden had gesolliciteerd, werd ik gewezen op de mogelijkheid om een eigen praktijk in Ewijk te beginnen. In het begin stond ik op praktisch iedere beurs om naamsbekendheid te genereren.'

Met die bekendheid zit het inmiddels wel snor. Voor allerhande behandelingen weten cliënten hun weg naar één van de praktijken te vinden. In Ewijk en Malden, en sinds een paar jaar ook in Beneden-Leeuwen en Gennep. De praktijk in viert vanaf 1 september een week lang haar 12,5-jarig jubileum. Klanten krijgen de hele week 12,5 procent korting op diverse producten en behandelingen.