Logo demaasenwaler.nl

Zomerexpositie Wianda Keizer

BATENBURG - Vanaf volgend weekeind is er in de Oude Victor weer een nieuwe expositie, dit maal van Wianda Keizer (uit Den Ham, Gr). Zij maakt objecten en installaties, veelal van alledaagse dingen.

Haar werk verbindt zij nadrukkelijk met de omgeving. Zo zal zij in de Oude Victor een expositie inrichten waarin de bogen en ramen van de kerk verwerkt zijn.Het ruimtelijke werk van Wianda Keizer ontstaat door het rangschikken, ordenen en herhalen van verschillende materialen. Haar installaties zijn reacties op de kleur, structuur, sfeer, licht of de lijnen van de ruimte waar het werk zich bevindt. Vaak maakt zij de installatie op de plek zelf, het moet iets worden waar de plek als het ware om vraagt.

Met haar werk brengt zij een ode aan de eenvoud en de kracht van de materie. In de Oude Victor toont zij werk dat past bij de sfeer van de kerk. De vorm van bogen en ramen komen terug in de beelden, met de bedoeling werk en kerk een totaalbeleving te laten zijn: de kerk versterkt het werk en het werk versterkt de kerk.

Tijd en plaats

Oude of St-Victorkerk, Kruisstraat 7, 6634 AG Batenburg 25 augustus t/m 8 september 2019, op zondagen 13-17 uur. Toegang gratis. Meer informatie: www.indeoudevictor.nl www.facebook.com/indeoudevictor/.

Meer berichten