Logo demaasenwaler.nl
Een indruk van de Superbingo tijdens de Feestweek Deest in 2018.
Een indruk van de Superbingo tijdens de Feestweek Deest in 2018. (Foto: John van Gelder)

Start Feestweek Deest

DEEST - Woensdag 21 augustus gaat de Feestweek Deest weer van start. Het is vijf dagen lang feest in Deest. Met een playbackshow, bingo, gezellige feestavond en als afsluiter de Toeristische Markt, is het een evenement voor jong en oud.

Woensdag gaat de feestweek van start met de Superbingo. Het belooft een gezellige avond te worden met kans op veel prijzen, waaronder de hoofdprijs van 200 euro. De andere prijzen zijn allemaal ter beschikking gesteld door sponsoren. De zaal is om 19.00 uur open en vanaf 20.00 uur gaan de balletjes rollen.

Programma Feestweek

Op de donderdagmiddag is er een open eettafel voor inwoners van Deest. Aanmelden kan tot 15 augustus via info@feestweekdeest.nl. Aansluitend vindt 's avonds het eerste Open Maas en Waalse FIFA toernooi plaats. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro inclusief een gratis consumptie. Er is geen leeftijdgrens en deelname geldt voor heel Maas en Waal. Opgeven kan tot 15 augustus via info@feestweekdeest.nl. Vrijdag is 'de Vrienden van Deest feestavond' met op het programma DJ Mike en liveband Get The Groove. Zaterdag is er een gezellige familieavond tijdens de jeugdplaybackshow. Na de jeugdplaybackshow zal er een jeugdfeestavond zijn met DJ Joey Festa. Zondag is de Toeristische Markt en is er tevens feest op het Trefpuntplein. Kijk voor meer informatie op: Facebook.com/Feestweek Deest.

Gratis entree

Tijdens de Feestweek Deest is het alle dagen gratis entree. Volgende week leest u meer over het programma in deze krant.

Meer berichten