Logo demaasenwaler.nl
Foto:

Inschrijving Maas en Waalse Popquiz

DEEST - De popquiz-liefhebbers in het Land van Maas en Waal kunnen weer in actie komen. De inschrijving voor de 7de editie van de Maas en Waalse Popquiz is geopend. De drie organisatoren René en Laura den Biesen en Noud van Dinter zijn al vanaf de zomerperiode bezig met het opzetten van de vragen, het verzamelen van 'popfeitjes', het zoeken van leuke intro's en het samenstellen van de honderden vragen.

Bekende items als 'Quartetten met Suzie', 'Het Puntje van de Tong' en 'Kent u deze tekst?' keren op veler verzoek terug, daarnaast worden weer nieuwe items toegevoegd aan het scala van vragen. Inschrijven voor de Maas en Waalse Popquiz is mogelijk met een team van drie personen. De avond is ingedeeld in diverse rondes. In de eerste ronde krijgen alle teams gelijktijdig de kans om de eerste 20 vragen te beantwoorden. In de volgende rondes worden de teams op basis van loting in wisselende poules ingedeeld. De rondes bestaan dan uit zowel snelste drukker- als schrijfvragen. Dit jaar vindt de quiz plaats op 19 oktober in Café 't Zwaantje in Deest. Aanvang 18.00 uur.

Inschrijven kan tot maximaal 15 september per mail via maasenwaalsepopquiz@gmail.com. Deelname kost 5 euro per persoon. Maximaal kunnen 20 teams deelnemen. De laatste jaren is het evenement snel volgeboekt, wees er dus wel snel bij.

Meer berichten