Logo demaasenwaler.nl
Nathalie van den Hurk (rechts) met een cursist.
Nathalie van den Hurk (rechts) met een cursist. (Foto: Sharon Willems)

Cursus Pools en Photoshop vullen indrukwekkende cursuslijst aan

DRUTEN - Een Poolse taalcursus en lessenreeks over de basis van Photoshop vullen de indrukwekkende cursuslijst van Maas en Waal Academie, onderdeel van Bart van Kraaij Groep, dit jaar aan. Deze en andere cursussen worden in kleine groepen gehouden in D'n Bogerd in Druten. Tijdens een open avond op 29 augustus aldaar zijn alle docenten aanwezig en worden er gratis miniworkshops aangeboden.

Eerder al werden door Maas en Waal Academie lessen gegeven in onder meer Frans, Chinees en Italiaans, maar ook computervaardigheden, zoals bijvoorbeeld Office 365. 'Door de ontwikkelingen in de markt constant in de gaten te houden en goed te luisteren naar onze cursisten, breiden we ons cursusaanbod steeds uit', legt directeur Bart van Kraaij uit. 'Zo introduceren we aankomend cursusjaar een basiscursus in Photoshop, maar ook cursussen in de Poolse, Roemeense en Hongaarse taal. Handig voor bijvoorbeeld ondernemers uit de regio die te maken hebben met gastarbeiders uit één van deze landen.'

Doelgroep

'Onze doelgroep wordt meestal gevormd door (werkende) volwassenen', legt Nathalie van den Hurk, sinds dit jaar coördinator bij Maas en Waal Academie, uit. 'In de gemengde groepen zorgen de docenten voor afwisseling en passen ze de leerstof waar mogelijk aan aan de vraag van de cursisten.' 'Cursussen zijn daardoor interessant voor ondernemers en werknemers, maar ook voor particuleren en zij die graag de basis van de taal van hun favoriete vakantieland willen leren', vult Van Kraaij aan.

Per ingang van 9 september gaan de (avond)cursussen weer van start. Tijdens de open avond op 29 augustus vanaf 19.30 uur in D'n Bogerd in Druten kunnen belangstellenden kennismaken met het aanbod en de docenten, middels gratis miniworkshops van 1 uur. Op zaterdag 31 augustus is er van 10.00 tot 17.00 uur eveneens de gelegenheid om informatie in te winnen. Die dag worden er geen miniworkshops aangeboden. Zie ook: www.maasenwaalacademie.nl.

Meer berichten